Turte cu iaurt

de Miha in Piine, 19 Mar 2010 | 15053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g iaurt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita sare
  • faina cat cuprinde, sa iasa un aluat ca cel de paine, usor lipicios
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte cu iaurt:

Bicarbonatul si sarea se amesteca cu putina faian, apoi se pun peste iaurt. Se framanta, adauagand faina, cate putin, pana obtinem un aluat asemanator celui de paine.

Alautul obtinut se lasa sa se odihneasca vreun sfert de ora, dupa care se taie bucati.Fiecare bucata de aluat se intinde in mainile unse cu ulei sau pe masa, cum va este mai usor.

Se coc in tigaie, fara ulei, pe ambele parti.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Rocsi 1

20.03.2010, 11:15

nu am mai mancat turte de cand eram mica si ne facea mama..bune erau

crisad 1

20.03.2010, 18:11

mi-am adus aminte de copilarie cand ne facea mama turte le mancam cu branza rasa si unt (cat erau fierbinti ) bune rau

gospodinadecriza 1

20.03.2010, 18:19

Eu zic ca e de bine, daca ma uit si nu ma mai ia cu pofte! SAu pentru ca tocmai am mancat?

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paine - reteta de baza la masina de paine